The Dark Randezvous

Feel free ! Feel together ! The way to make 'nothing' become something !
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Anyone knows about copic markers or prisma markers?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
-Betwixt-

avatar

Number of posts : 3
Location : In between the light and darkness
Registration date : 2008-10-20

PostSubject: Anyone knows about copic markers or prisma markers?   Mon Oct 20, 2008 9:48 pm

So,since this is the off topic part,i'm gonna write something...Gw suka ngegambar ala anime and something like that dan ga prnh gw warnain.Setelah gw pikir²,kayaknya bakal lbh seru kalo diwarnain.Since I cannot use AdobePhotoshopCS dkk,gw mutusin ngewarnain pake copic sketch markers.A high quality marker and designed to give the finest result if used properly,ink dries quickly and blends smoothly.But GOD!! Harganya mahal banget! 45rb satunya.Sedangkan ada 300+ variasi warna.OMG~ Lnsng krisis ekonomi kalo beli byk.Ada sih yg hrganya 13rb,Prisma colour markers.Tp warnanya jelek,ga cepet kering,variasi warna jg dikit...Kalo dipikir,mnding ga usah beli copic,tapi gimana ya...Rasanya jd obsesi,kpingin bgt beli lagi dan lagi.Dan emg,hasilnya jg jauh-jauh-jauh and jauh lbh bagus...Aduh,gmn ya?!?!Pengen tapi harganya gila. Crying or Very sad (sorry for being stupid n gaje)
Silahkan di comment ato apa... Ugyaaaaaaa!! >________<
Back to top Go down
View user profile
VaNz
New Comer
avatar

Number of posts : 13
Age : 26
Location : Tempat parkir pegunungan Hakone
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Anyone knows about copic markers or prisma markers?   Wed Oct 22, 2008 4:28 am

Menabung buat beli copic huhu... Twisted Evil

gw gak pake copic, soalnya emang gak punya dan gak tau beli dimana... di Kinokuniya bisa ampe 60ribu tuh..

kalo kata gw selain belajar photoshop yah beli copicnya yang kira-kira bakal sering dipake ajah...
Back to top Go down
View user profile http://natsunosora.blogspot.com
-Betwixt-

avatar

Number of posts : 3
Location : In between the light and darkness
Registration date : 2008-10-20

PostSubject: Re: Anyone knows about copic markers or prisma markers?   Wed Dec 17, 2008 12:15 pm

Hahaha!!Minna-san~ Jikalau ada yg mw nyari copic marker cari aja di:
-Kinokuniya: @60k (What the?! Trakhir gw liyat sih segitu)
-Gramedia: @49k (ini di gramed pim yah)
-Paper clip: @39k (so far,ini yg paling murah)
Hmm..kalo ada yg tw harga yg lebih murah kasih taw ya~ Wink
Back to top Go down
View user profile
VaNz
New Comer
avatar

Number of posts : 13
Age : 26
Location : Tempat parkir pegunungan Hakone
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Anyone knows about copic markers or prisma markers?   Fri Dec 19, 2008 7:06 pm

di Paper Clip 39K? boleh juga... gak pernah liat copic.. moga2 bener deh.. hump

ada sih di daerah Jatinegara.. harganya 35rb.. jauh2 panas lagi.. mending di Paperclip.. run
Back to top Go down
View user profile http://natsunosora.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Anyone knows about copic markers or prisma markers?   

Back to top Go down
 
Anyone knows about copic markers or prisma markers?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» COPICS AND PROMARKERS.
» HOW TO MAKE BOOKMARKS FROM METAL
» Elemental Hero Prisma
» Markers/Watercolours??
» Italian Pottery Marks From Cantagalli To Fornasetti By Walter & Karen Del Pelligrino

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Dark Randezvous :: Off Topic :: Chit-Chat-
Jump to: